28 Mac 2010

Duit percuma untuk zainab

at 2:04 PG





Aku buka email hr ni...tiba2 aku nmpk 1 email yg bertajuk seperti diatas...isi kandungan email tersebut adlh seperti dibawah:

salam homat zainab,
maaf kalau saya mengganggu,
hanya mahu berkongsi sesuatu yang hebat
saya terjumpa sesuatu yang sangat hebat,
dan saya tau zainab pasti sukakan nya.
Saya terjumpa satu lubang untuk mendapat duit free
tanpa zainab perlu mengeluarkan
apa-apa modal sekalipun.
macama ni,satu search engine baru menawarkan anda
duit dalam dollar dengan anda hanya menggunakan
search engine mereka.
apa yang zainab perlu buat hanyalah daftar percuma
dan menggunakan search engine untuk mencari apa-apa
sahaja di internet.

http://mylook.com/join.php?x=14444

hanya search di MYLook, zainab akan di beri share.
1 search = 1 share = $0.22.

1 hari maksimum 5 keyword search sahaja dibenarkan,
bermakna 1 hari pendapatan minima yang anda boleh jana adalah
$1.10 x 30 hari = $ 33.
memang betul-betul duit free.
tak sampai 5 minit pun anda gunalkan search engine mereka dalam sehari,
anda dah pun boleh dapat $ 1.10


Dan untuk mendapatkan tambahan duit dalam dollar lagi,
zainab boleh perkenalkan rakan=rakan anda untuk mendaftar
dan menggunakan search engine MYLOOK ini.


1 orang yang zainab refer = 5 share = anda dapat $ 1.10
dan anda akan dpt 20% drpd number of shares rakan yang anda perkenalkan tadi

kita abaikan yang 20% tu.

katalah setiap hari zainab dapat memperkenalkan 5 orang rakan,
zainab dah dapat $ 5.50 + $ 1.10 bila anda menggunakan search engine mereka
dalam sebulan zainab akan dapat menjana $ 198 dolar = RM 656.77
tanpa mengeluarkan walau sesen pun duit dari poket anda

zainab tak akan rugi apa-apa jika mencuba,
dan inilah peluang zainab untuk mendapatkan
duit percuma macam ni.So kpd kwn2 sy yg nk cuba mylook..klik la link dibwh..

http://mylook.com/join.php?x=14444

1 Komen on "Duit percuma untuk zainab"

Siti Zainab bt Ibrahim on 28 Mac 2010 11:28 PTG berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Related Posts with Thumbnails